04.09.2023 BlogCover

Unapredite svoje veštine u radu sa bazama podataka – Novi kurs Java DB!

Kako bi postali Full Stack Java Developer, morate ovladati veštinama rada sa bazama podataka, a naš potpuno novi kurs – Java DB, pruža vam sav alat i znanje koje vam je potrebno da to postignete.

Upoznajte svet MySQL-a

Prvi deo ovog modula fokusira se na MySQL, jedan od najčešće korišćenih sistema za upravljanje bazama podataka (DBMS) u razvoju modernih aplikacija. Tokom ovog dela kursa, steći ćete duboko razumevanje osnovnih pojmova u svetu baza podataka i naučiti kako da radite sa relacionim bazama podataka. Ovladavanjem osnovnim funkcionalnostima, uključujući rad sa tabelama, funkcije grupisanja, transakcije, i procedure, bićete spremni za rukovanje složenim sistemima baza podataka.

ORM i Savladavanje Hibernate i Spring Data

Drugi deo kursa Java DB usmerava se na rad sa Hibernate-om i Spring Data-om u svetu Java programiranja. Ovde koristimo znanje iz objektno orijentisanog programiranja i MySQL-a koje ste stekli u prvom delu kursa kako biste se fokusirali na rad sa objektno-relacionim mapiranjem (ORM). Na kraju ovog dela kursa, bićete sposobni da razvijate male projekte, radeći sa svojim bazama podataka i primenjujući popularne metodologije i najbolje prakse za pisanje koda.

Zašto je ovaj kurs koristan?

  • Industrijsko iskustvo: Kurs vodi iskusni predavač Aleksadar Ivanović koji ima bogato iskustvo u FinTech industriji.
  • Praktična veština: Naučićete kako da radite sa stvarnim bazama podataka i primenite svoje znanje u praksi.
  • Priprema za budućnost: Full Stack Java Developeri su veoma traženi na tržištu rada, a ovaj kurs vam daje neophodne veštine da se izdvojite.

Online i Fleksibilno

  • 3 meseca kvalitetnih online predavanja: Predavanja se održavaju 3-4 puta nedeljno, možete ih partiti u real time-u ili možete da gledate snimljena predavanja u vremenu kada vama najviše odgovara.
  • Uključena predavanja, materijali za učenje, polaganje ispita i sertifikat: Sve što vam je potrebno za uspeh je uključeno u cenu modula.

Ne propustite priliku za unapređenje svojih veština i kreiranje uspešne karijere u IT industriji. Java DB kurs počinje 19. septembra. Prijavite se i budite korak ispred konkurencije!

Za više informacija o kursu – kliknite OVDE