No products in the cart.

MilosStankovic QApredavac sajt01

Miloš Stanković

- QA

Biografija predavača

Nakon završetka srednje škole „Nikola Tesla“ na smeru Elektrotehničar računara, upisao sam studije na Elektronskom Fakultetu u Nišu, specijalizujući se u oblasti Softverskog inženjerstva.

 

Kao apsolvent, dobio sam priliku da radim kao Quality Assurance Engineer, gde sam bio angažovan na različitim projektima i vrstama testiranja. Tokom vremena, napredovao sam na poziciju QA Lead-a. U cilju unapređenja svojih veština, radio sam i kao Backend i Frontend developer, što je značajno doprinelo mom razvoju u oblasti QA automatizacije.

 

Nakon toga, prešao sam u kompaniju koja je razvijala Augmented Reality igricu, gde sam bio QA Team Lead. Moj zadatak bio je uspostavljanje QA organizacije, obavljanje manuelnog i automatskog testiranja. Kreiranje automatskih testova za AR igricu predstavljalo je izazov, ali uspešno sam ga savladao koristeći različite alate i veštine.

 

Kasnije sam se pridružio start-upu koji se bavi razvojem društvene mreže za gejmere. Tu sam nastavio sa manuelnim i automatskim testiranjem, dok istovremeno pocinjem da radim za kompaniju koja razvija aplikaciju za hotelsku industriju. Kroz ove različite uloge, stekao sam duboko razumevanje različitih aspekata softverskog razvoja i testiranja, i nastavljam da doprinosim unapređenju tehnoloških rešenja.