Partnerstvo sa SoftUni akademijom

Kroz SoftUni program edukacije pripremamo buduće vodeće IT stručnjake, a glavni cilj nam je da podržimo održivi rast i razvoj kompanija u softverskoj industriji:

Omogućavanje pristupa kvalitetnim programerima, kako bi kompanije lakše planirale rast i razvoj svog tima programera

Pozicioniranje brenda kompanije kao poželjnog poslodavca među velikom IT zajednicom, povećavajući interes budućih kandidata

Partnerstvo u razvoju i izgradnji veština zaposlenih kreiranjem i organizacijom korporativnih treninga u potpunosti prema potrebama preduzeća

Pružanje saveta vrhunskih stručnjaka u razvoju arhitektonskih rešenja i velikih softverskih projekata

Prilagođeno za:

01

Kompanije koje nemaju dovoljno kvalifikovanog osoblja i to usporava njihov rast.

02

Kompanije koje žele da budu prepoznatljivi poslodavci i povećaju interes potencijalnih talenata za svoja otvorena radna mesta.

03
Kompanije koje žele da unaprede veštine ili prekvalifikuju svoje zaposlene.
04

Kompanije koje imaju poteškoća u izgradnji arhitekture i sprovođenju projekta i traže stručno mišljenje, reviziju i smernice.

Strateški partner u rastu softverske industrije

SoftUni je strateški partner velikog broja kompanija iz IT i digitalne industrije i pomaže njihov održivi rast i razvoj.

Selekcija softverskih developera

SoftUnijev centar za razvoj karijere zajedno sa kompanijama omogućava zapošljavanje programera juniora sa stvarnim praktičnim veštinama. Kandidati koje preporučujemo uspešno su prošli naš program, kao i proces selekcije i validacije svojih praktičnih veština.

Employer branding

SoftUni nudi pozicioniranje brenda ispred najveće IT zajednice tokom obuka. Tako će vaš brend biti prepoznatljiv i favorizovan od strane budućih programera i postati poželjan poslodavac.

Centar za razvoj karijere – Uskoro
Korporativni treninzi
SoftUni ima veliku bazu stručnjaka za obuku na području programiranja i digitalizacije. Naši stručnjaci rade u različitim IT kompanijama i imaju dugogodišnje iskustvo i mogu pomoći vama i vašim zaposlenima.
Savetovanje

SoftUni sarađuje sa najvećom mrežom eksternih i internih stručnjaka za upravljanje projektima, upravljanje ljudskim resursima, web arhitekturu i upravljanje vremenom u procesu razvoja softvera. Oni mogu da vode i mentorišu vaše zaposlene u pokretanju i implementaciji bilo kog softverskog projekta.

SoftUni Centar za razvoj karijere zajedno sa kompanijama pomaže u pronalaženju iskusnih programera iz različitih oblasti.

100+

Lokalnih i međunarodnih partnera

1 godina

Prosečno vreme prelaska sa juniora na programera srednjeg nivoa

10.000+

Studenata koji su prošli celokupan SoftUni program obuke

97%

Polaznika počinje da radi u IT industriji odmah nakon našeg programa obuke