Partnerstvo sa SoftUni akademijom

Kroz SoftUni program edukacije pripremamo buduće vodeće IT stručnjake, a glavni cilj nam je da podržimo održivi rast i razvoj kompanija u softverskoj industriji:

Omogućavanje pristupa kvalitetnim programerima, kako bi kompanije lakše planirale rast i razvoj svog tima programera

Pozicioniranje brenda kompanije kao poželjnog poslodavca među velikom IT zajednicom, povećavajući interes budućih kandidata

Partnerstvo u razvoju i izgradnji veština zaposlenih kreiranjem i organizacijom korporativnih treninga u potpunosti prema potrebama preduzeća

Pružanje saveta vrhunskih stručnjaka u razvoju arhitektonskih rešenja i velikih softverskih projekata

header section partnership
partnership 1

Prilagođeno za:

01

Kompanije koje nemaju dovoljno kvalifikovanog osoblja i to usporava njihov rast.

02

Kompanije koje žele da budu prepoznatljivi poslodavci i povećaju interes potencijalnih talenata za svoja otvorena radna mesta.

03
Kompanije koje žele da unaprede veštine ili prekvalifikuju svoje zaposlene.
04

Kompanije koje imaju poteškoća u izgradnji arhitekture i sprovođenju projekta i traže stručno mišljenje, reviziju i smernice.

Strateški partner u rastu softverske industrije

SoftUni je strateški partner velikog broja kompanija iz IT i digitalne industrije i pomaže njihov održivi rast i razvoj.

additional info section arr
Selekcija softverskih developera

SoftUnijev centar za razvoj karijere zajedno sa kompanijama omogućava zapošljavanje programera juniora sa stvarnim praktičnim veštinama. Kandidati koje preporučujemo uspešno su prošli naš program, kao i proces selekcije i validacije svojih praktičnih veština.

Employer branding

SoftUni nudi pozicioniranje brenda ispred najveće IT zajednice tokom obuka. Tako će vaš brend biti prepoznatljiv i favorizovan od strane budućih programera i postati poželjan poslodavac.

Centar za razvoj karijere – Uskoro
additional info section trg
Korporativni treninzi
SoftUni ima veliku bazu stručnjaka za obuku na području programiranja i digitalizacije. Naši stručnjaci rade u različitim IT kompanijama i imaju dugogodišnje iskustvo i mogu pomoći vama i vašim zaposlenima.
Savetovanje

SoftUni sarađuje sa najvećom mrežom eksternih i internih stručnjaka za upravljanje projektima, upravljanje ljudskim resursima, web arhitekturu i upravljanje vremenom u procesu razvoja softvera. Oni mogu da vode i mentorišu vaše zaposlene u pokretanju i implementaciji bilo kog softverskog projekta.

SoftUni Centar za razvoj karijere zajedno sa kompanijama pomaže u pronalaženju iskusnih programera iz različitih oblasti.

100+

Lokalnih i međunarodnih partnera

1 godina

Prosečno vreme prelaska sa juniora na programera srednjeg nivoa

10.000+

Studenata koji su prošli celokupan SoftUni program obuke

97%

Polaznika počinje da radi u IT industriji odmah nakon našeg programa obuke