31.08.2023. BlogCover

Poslednja nedelja za prijavu na besplatne kurseve “Uvod u Java Programiranje” i “Uvod u JavaScript”!

Ostalo je još samo 7 dana do isteka prijava za ovu sjajnu priliku – besplatne kurseve “Uvod u Java programiranje” i “Uvod u JavaScript”, koje vam pruža vodeća IT obrazovna zajednica u regionu – SoftUni. Ako ste oduvek sanjali da postanete programer ili želite da unapredite svoje veštine, ovo je idealna prilika da zakoračite u svet programiranja.

 

Uvod u Java programiranje – Prva korak na vašem programerskom putovanju

Ako ste apsolutni početnik u svetu programiranja, “Uvod u Java programiranje” je pravi izbor za vas. Kroz ovaj kurs, trajanja dva meseca, imaćete priliku da savladate osnovne veštine programiranja koristeći Java programski jezik. Čak i ako nemate nikakvog iskustva u kodiranju, ne brinite – SoftUni će vas temeljno uvesti u osnove.

 

Benefiti Kursa:

  1. Besplatno znanje: Učenje ne mora biti skupo. SoftUni vam pruža mogućnost da steknete vredne veštine potpuno besplatno.
  2. Kvalitetna edukacija: SoftUni je poznat po svom visokom kvalitetu obrazovanja. Predavanja su online, a meterijali za učene vam trajno ostaju na korišćenje.
  3. Praktično iskustvo: SoftUni primenjuje model „učenja kroz rad“, omogućavajući vam da praktično primenite svoje znanje i veštine.
  4. Podrška predavača: Tokom celog kursa imaćete podršku iskusnih predavača koji će vam pomoći da efikasno savladate gradivo.

Više informacija o kursu možete pogledati OVDE.

 

Uvod u JavaScript – ključ za interaktivne web aplikacije

Otvorili smo potpuno novi besplatni kurs za početnike! JavaScript je jedan od najpopularnijih programskih jezika i čini interaktivnost na webu mogućom. Naučite da kreirate dinamične i reaktive web aplikacije.

 

Benefiti Kursa:

  1. Razvoj web aplikacija: Naučićete kako da koristite JavaScript za izradu dinamičnih web aplikacija koje će privući pažnju korisnika.
  2. Novo znanje: Učićete osnove novog programskog jezika i proširiti svoje znanje na polju web razvoja.
  3. Praktična primena: Učenje će biti praktično orijentisano, omogućavajući vam da odmah primenite naučeno. Koncept nastave “učenje kroz rad” će vam pomoći da od samog početka pišete kod I primenjujete naučeno .Tu je naravno i pomoć naših iskusnih predavača koji će vas voditi korak po korak kroz gradivo.
  4. Besplatana predavanja: SoftUni vam omogućava da se uključite bez ikakvih finansijskih izdataka I skrivenih troškova – predavanja, materijali za učenje I aplikacije koje se koriste na nastavi su potpuno besplatni!

Više informacija o kursu možete pogledati OVDE.

Prilika da se prijavite na oba kursa istovremeno!

Ako želite da unapredite svoje veštine programiranja i postanete svestran programer, imamo odličnu vest za vas – možete se prijaviti i za oba kursa istovremeno! Pohađanjem oba kursa, “Uvod u Java programiranje” i “Uvod u JavaScript”, dobićete širok spektar veština koje će vam omogućiti da se izdvojite na tržištu rada.

Iskoristite svoju priliku i prijavite se do 06. septembra 2023. godine. Predavanja počinju u subotu 09.septembra 2023.

Vaš put ka uspešnoj IT karijeri počinje ovde!