SoftUni blog01

OTVARAMO NOVE MOGUĆNOSTI!

Dragi polaznici,

Imamo sjajne vesti za sve vas! Otvaramo VII po redu ciklus predavanj besplatnog kursa „Uvod u Java programiranje“ na SoftUni platformi! Ovaj kurs će vam pružiti osnovne veštine programiranja u Javi, ali i drugim programskim jezicima, što je neophodno za sve tehnološke smerove na SoftUni-ju. Na ovom kursu ćete savladati osnovne veštine kodiranja, rad sa razvojnim okruženjem (IDE), korišćenje varijabli i podataka, operatora i izraza, rad sa konzolom, korišćenje uslovnih konstrukcija i petlji.

Upoznajte naš novi kurs „Uvod u JavaScript“

Ali to nije sve! Pored ovog već uspešnog kursa, otvaramo i potpuno novi besplatni kurs „Uvod u JavaScript“. Na ovom kursu takođe ćete se upoznati sa osnovama programiranja, ali fokus će biti na JavaScript-u – jednom od najtraženijih jezika IT industrije.

Prijavite se za oba kursa

Otvorili smo mogućnost da se prijavite na oba kursa istovremeno i proširite svoje znanje i veštine u oba programskog jezika. Prijave traju do 6. septembra, a predavanja počinju 9. septembra.

Postanite Stručnjak u Programiranju

Kursevi traju po dva meseca i namenjeni su polaznicima bez iskustva, ali i svima koji žele da unaprede svoje znanje. Polaznici koji uspešno završe kurs i polože ispit mogu da nastave da se usavršavaju u okviru SoftUni programa edukacije. Završni ispit se plaća, ali polaznici nisu u obavezi da ga polažu. Ukoliko želite da nastavite školovanje po SoftUni programu, potrebno je položiti ispit, što vam može omogućiti i dodatne popste na ostale kurseve iz obuke.

Započnite Svoju Karijeru u Svetskoj IT Industriji

Ne propustite ovu fantastičnu priliku da počnete svoju obuku besplatno i steknete vredne veštine koje će vam otvoriti vrata ka uspešnoj karijeri u svetu programiranja. Postanite deo naše zajednice stručnjaka i uplovite u svet programiranja sa SoftUni-jem.

Zapamtite, put do uspeha počinje ovde. Prijavite se danas i ostvarite svoje snove u svetu programiranja!