04.10. BlogCover

Besplatni Kursevi Programiranja: Vaša prilika za učenje i rast

Mi u SoftUni-ju, verujemo da obrazovanje treba da bude dostupno svima, bez obzira na njihovu trenutnu situaciju ili iskustvo. Zato smo odlučili da otvorimo nove cikluse predavanja besplatnih kurseva programiranja – Uvod u Java programiranje i Uvod u JavaScript.

 

Dostupnost kao osnovna vrednost

Besplatni kursevi su srce naše obrazovne zajednice. Oni omogućavaju ljudima širom regiona da započnu svoje putovanje u svet programiranja bez finansijskih barijera. Ova inicijativa je od vitalnog značaja jer želimo da svima pružimo priliku da otkriju svet programiranja.

Jedna od ključnih vrednosti naših besplatnih kurseva je dostupnost. Nastava se održava vikendom kako bi se prilagodila zauzetim rasporedima polaznika. Ovo znači da možete raditi puno radno vreme ili studirati dok istovremeno učite programiranje. Dostupnost snimaka predavanja omogućava vam da pratite gradivo u vaše slobodno vreme.

 

Kvalitet bez kompromisa

Iako su besplatni, naši kursevi ne prave kompromise po pitanju kvaliteta. Predavanja su pažljivo pripremljena, a predavači su stručnjaci u svojim oblastima. Naš cilj je da polaznicima pružimo čvrsto osnovno znanje i veštine koje će im omogućiti da se uspešno upuste u svet programiranja.

 

Fleksibilnost

Savremeni pristup obuci omogućava vam da radite na svom tempu. Možete se posvetiti gradivu onda kada vam to najviše odgovara i uskladiti učenje sa svojim svakodnevnim obavezama. Naši kursevi su dizajnirani tako da omoguće fleksibilnost, bez obzira na vašu trenutnu situaciju.

 

Proverite da li je programiranje za vas

Besplatni kursevi programiranja su savršena prilika da testirate svoj interes za ovu oblast. Možete videti da li vas programiranje zaista privlači, bez ikakvih finansijskih rizika. Ako vam se svidi programiranje tokom ovih kurseva, imate mogućnost da nastavite svoje obrazovanje kroz naše naprednije kurseve.

 

Pridružite se SoftUni zajednici

Naša zajednica entuzijasta za programiranje raste svakog dana, a besplatni kursevi programiranja su odličan način da postanete deo SoftUni porodice. Pridružite se našim kanalima, razgovarajte sa kolegama polaznicima, delite iskustva i postavljajte pitanja. Ovo je prilika da se povežete sa ljudima koji dele vašu strast.

 

Predavanja počinju 18. novembra

Prijave za naše besplatne kurseve programiranja su otvorene do 15. novembra, a predavanja počinju 18. novembra. Naši stručni predavači su tu da vam pomognu na vašem putovanju u svet programiranja. Ako želite da saznate više o ovim besplatnim kursevima i kako da se prijavite, kliknite OVDE i pridružite se rastućoj zajednici programera.

 

Zaključak

Besplatni kursevi programiranja na SoftUni su više od običnih kurseva. . Oni predstavljaju priliku za promenu života, za otkrivanje novih strasti i za upuštanje u uzbudljiv svet programiranja. Prijavite se za naše besplatne kurseve i krenite putem učenja i rasta.

Prijavite se već danas!